Erfaren bygningssnekker i Steinkjer

Kvalitet, kommunikasjon og kompetanse!

Vi har lang erfaring fra såvel det private markedet som fra næringslivet, og har en rekke ferdigstilte prosjekter bak oss. Stadig flere private og offentlige byggherrer bruker oss som sin faste samarbeidspartner når de ønsker tjenester innen snekker- og tømrerfaget. 

Med et godt utbygd nettverk av gode håndverkere, kan vi tilby totalentreprise ved behov. Kontakt oss i dag, eller kom innom oss i Steinkjer og ta en prat med en bygningssnekker om ditt prosjekt.

Ingar Modell - vår kompetanse er din sikkerhet for et vellykket byggeprosjekt!

Næringslivet

Kvalitet, kompetanse og pålitelighet er hemmeligheten bak vår suksess. Det kan flere fornøyde bedriftsledere i Steinkjer og omegn bekrefte. For oss er ingen jobb for stor, ingen for liten: Vi utfører alt fra utskifting av vinduer til totalentreprise i samarbeid med andre håndverkere.

Private

Vi har flere ferdigstilte prosjekter for private huseiere bak oss. Vi har bistått med vår ekspertise til såvel private boliger som fritidsboliger og innredning. Har du en liten leilighet med ønsker mer plass, la en erfaren bygningssnekker fra Ingar Modell gi deg maksimal arealutnyttelse!  

Samarbeidspartnere

Selv ikke den mest erfarne og kompetente bygningssnekker kan bygge et helt hus alene. Vann og strøm er jo noe de fleste av oss vil ha innlagt, for eksempel. Ingar Modell samarbeider med andre håndverkere i Steinkjer og omegn som vi vet holder et høyt nivå. Vi kan derfor bidra med totalentrepriser ved behov.